ONTDEK Onze Diensten

De professionals van Almatech zijn al meer dan 10 jaar actief in de bouwsector. Ons team bestaat uit verschillende vakmannen, allen gespecialiseerd in hun respectievelijke vakgebieden, om u een afwerking aan te bieden dat u nergens anders zult vinden.

  • grote werkzaamheden

  • riolerings werkzaamheden

  • metsel werkzaamheden

  • betegelings werkzaamheden

  • technische werkzaamheden

  • renovaties

  • timmerwerk op maat

OVER ONS

"Geldig en duurzaam bouwen"

Almatech biedt haar renovatiediensten aan zowel particulieren als professionelen, of ze al dan niet een architecturale planning bezitten. We treden ook op als een algemeen bouwbedrijf voor administraties, bedrijven en vastgoedbedrijven. Onze gepersonaliseerde ondersteuning, van het ontwerp tot de dienst na verkoop en de voltooiing van het project, is een van onze belangrijkste troeven. We zorgen ervoor dat we onze klanten helpen met bouw-, renovatie- of afwerkingswerkzaamheden. Wij maken er een erezaak van om volledig transparant te zijn met onze klanten: onze tarieven worden vooraf gecommuniceerd, we alten geen verrassingen optreden. We zijn voornamelijk actief in heel België. Sinds de oprichting is Almatech SRL een bedrijf met menselijke waarden en aandacht voor de verwachtingen van de klant. Onze klant heeft de touwtjes in handen en communiceert voortdurend met onze projectmanager. Als u vragen of specifieke wensen heeft, zal hij altijd beschikbaar zijn en zal hij uw verzoeken geleidelijk aan opvolgen.

ONTDEK Onze realisaties

Snelheid, veiligheid en innovatie zijn de sleutelwoorden van ons bedrijf.

ONTDEK Onze Instagram

Snelheid

Bij alles wat Almatech onderneemt staan snelheid en eenvoud van uitvoering centraal. We werken snel en netjes.

Kwaliteit

Ons team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde professionals in hun vakgebied die de veelzijdigheid van ons bedrijf uitmaken.

Nauwkeurigheid

Elk van onze projecten wordt met professionalisme op tijd geleverd. Deze striktheid wordt zowel aan de creatieve kant als aan de kant van de klantenservice toegepast.

Contateer ons